Dec 1, 2010

Udi Dahan at Sydney Alt.Net

Last night at the Sydney Alt.Net group we had Udi Dahan for an open Q&A session where he talked about systems design and NServiceBus.  The session was live streamed at the time, and the now the recording is available for posterity.

Watch live streaming video from rbanks54 at livestream.com

Enjoy!

And don’t forget to subscribe to the ozalt.net mailing list to stay in touch with other Aussies in the community wanting to improve the way they develop software and work with .Net as well as keeping up to date with other happenings at user groups around the country.  There’s also a set of RSS feeds on the main ozalt.net site you may find useful to keep in touch with other alt.net bloggers in Australia.

4 comments:

 1. Hi Richard, Im getting a weird audio loop on when watching the livestream. Anyone else suffering this?

  ReplyDelete
  Replies


  1. Dọc theo đường đi, thương thế trên người hắn càng nhiều. Cánh tay phải của hắn vì chỉ luôn bỏ chạy trong thời gian dài, không có thời gian cđồng tâm
   game mu
   cho thuê phòng trọ
   cho thuê phòng trọ
   nhạc sàn cực mạnh
   tổng đài tư vấn luật miễn phí
   văn phòng luật
   số điện thoại tư vấn luật
   thành lập công ty
   hữa trị nên đã xuất hiện tình trạng hư thối, còn có một con tiểu trùng chui vào. Con tiểu trùng này không phải là giòi bọ mà là một loại độc trùng do thanh niên kia phóng xuất ra.

   Thậm chí Lý Nguyên còn có một loại cảm giác trong cơ thể và cả trong nguyên thần đều có một con tiểu trùng màu trắng nhuyễn động. Dường như chính bản thân mình lúc này đã trở thành ký thể để tầm bổ cho con tiểu trùng kia.

   Tốc độ của Lý Nguyên ngày càng chậm, cảm giác toàn thân mệt mỏi, tử khí đã càng thêm nồng đậm. Sắc mặt của hắn lúc này đã không phải là tái nhợt mà đã rơi vào loại hồng nhuận của của bệnh tật.

   - Thiếu chủ, người này dĩ nhiên đã như đèn cạn dầu ! ! !
   Phía sau Lý Nguyên, ánh mắt của lão già thu hồi khỏi người hắn, bình thản nói.

   Thanh niên kia cười lên:
   - Nhanh thế đã muốn chết sao? Tuy nhiên người này quả cũng không tồi, kiên trì được tới mười ba ngày. Những tu sĩ trước hắn nhiều nhất cũng chỉ được có tám ngày mà thôi !

   Delete
 2. I have watched this video, all audio & video is clear. I didn't get any weird audio. Dav maybe this is causing with you because of slow internet speed.

  ReplyDelete
 3. i don't think internet speed would affect audio. it would be just jerking a little. Audio sounded fine to me too.

  ReplyDelete